13 TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

Hei dere! Jeg håper dere har en kjempefin dag. I dette innlegget tenkte jeg og skrive ned noen ting som gjør meg lykkelig. Jeg håper at dere også finner lykke i noen av disse tingene. Kanskje du finner noe helt nytt du blir lykkelig av også!

1. Se på bilder av storbyer. Det er bare noe helt spesielt med å drømme seg bort i bilder. Jeg elsker å se på bilder av skyskrapere i New York og drømme meg bort til den dagen jeg drar dit. Drømmen er å være i en kjempehøy skyskraper og bare se nedover byen av utsikten og drømme. Jeg får indre ro av utsikt.

2. Se på gamle bilder. Jeg elsker å drømme meg vekk og se tilbake på gamle minner. Noen av mine favoritt-minner er Polen og Tyskland-turen med skolen i 2016 og alle feriene jeg har vært på. Jeg elsker å se tilbake på bilder og høre på musikk-spillelisten fra den tiden. Det er en helt spesiell følelse.

3. Lese gjennom gamle meldinger. Jeg får alltid en god følelse av å lese gjennom gamle meldinger fra gruppechatter og se bilder som er sendt i chatten. Det gir meg alltid en skikkelig bra følelse.

4. Dra til Oslo. Jeg elsker Oslo, det er en så vakker by. Det er noe helt spesielt med å være på toppen av Radisson Blu Plaza sent på kvelden og se utover byen og lysene, eller sitte på Tjuvholmen og se solen gå ned med en belgisk vaffel i hånden. Det er helt magisk. Oslo på vinteren er også helt fantastisk. Når det begynner å bli litt kaldt og mørkt ute og det eneste som lyser opp er bygningene og gatelysene, det er magisk. Julemarkedet er også helt magisk, anbefaler å dra dit når det åpner.

5. Reise. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting. Det er så fantastisk og en helt ubeskrivelig stor lykke. Man får så mye ut av det. De som sier at penger ikke kan kjøpe lykke har tydeligvis ikke reist.

6. Lage musikk. Musikk gir meg så sinnsykt stor glede, det har det alltid gjort. Jeg er i min egen verden når jeg lager eller hører på musikk, det er en fantastisk følelse.

7. Dra på konserter. Konserter er helt fantastisk. Det er ikke bare det å høre artisten synge live eller se artisten, men det å synge med på sangene, møte nye mennesker, utvikle nye vennskap… Alt sammen er helt fantastisk.

8. Kjøreturer. Jeg elsker roadtrips. Det er så hyggelig og spennende og oppleve nye steder og stoppe ved en veikro for å kjøpe noe godt. Roadtrips er helt magisk.

9. Være med venner. Jeg elsker å være med vennene mine og oppleve nye ting sammen. Bare å sitte og snakke sammen på en benk sent på kvelden og chille er så koselig, jeg setter så stor pris på de stundene.

10. Trene. Å trene gir meg sinnsykt indre lykke og ro, det er min meditasjon. Spesielt basketball. Når jeg spiller er jeg i min egen verden, alle tanker eller problemer jeg har for øyeblikket går vekk og jeg opplever en fantastisk stillhet, det er helt fantastisk.

11. Slappe av og se en bra film. Det er noe helt fantastisk ved å finne en skikkelig feelgood-film, kose seg med noe godt å spise, sitte under et pledd og bare nyte. Jeg elsker det. Noen filmer jeg anbefaler er “Girls Trip”, “Mamma Mia”, “Notting Hill” og “Pretty Woman”. Disse filmene er skikkelig bra!

12. Lage nye spillelister. Jeg elsker å finne ny musikk og rydde opp i spillelister. Det er en skikkelig deilig følelse. Lage et bra navn og legge et fint cover på listen er så deilig å få gjort.

13. Være med familie. Jeg elsker å være med familien min, det er så koselig. Jeg setter pris på alle stundene vi har sammen hvor vi sitter i stuen og snakker, spiller piano på rommet eller spiser middag sammen, det er så fantastisk.

Det var noen av tingene jeg får skikkelig glede av. Målet med innlegget er å håpe at dere som leser kanskje får noen nye ideer dere vil teste ut. Kanskje dere finner ut at noen av disse tingene gir dere like mye glede som de gir meg.

Hva gir deg mest glede?

Gjerne kommenter dine tips.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg