10 TING Å GJØRE NÅR DU ER SYK

1. Se på filmer. Når man er syk er det veldig hyggelig å se på filmer. Det er alltid koselig å ha et maraton og kose seg med litt godteri. Du kan ha Harry Potter-maraton, The Hunger Games-maraton, Disney-maraton, Pirates Of The Caribbean-maraton og så videre. Det er alltid koselig.

2. Serie-maraton. Ta en serie du alltid har hatt lyst til å se men aldri hatt tid og se den. Se hele serien og kos deg med god mat, godteri og noe godt å drikke. Kos deg!

3. Les en bok. Det kan være vanskelig å konsentrere seg når man er syk så hvis du føler at hodet ikke klarer det burde du stoppe. Men hvis du klarer å lese anbefaler jeg “Et helt halvt år”, “Ikke uten min datter”, “Det som ventet meg” og “Hvis jeg blir”.

4. Strikke. Det er faktisk veldig gøy å strikke! Ta frem litt garn og strikkepinner og lag et skjerf, det er alltid bra å ha. Eller så kan du gjøre noe annet, som å tegne, hekle eller noe slikt.

5. Skrive i en bok. Det er alltid gøy å skrive, jeg elsker det! Jeg bestilte en almanakk fra “Personlig Almanakk” for litt siden og jeg elsker den. Det er så hyggelig å skrive i den!

6: Last ned nye apper på telefonen din. Sjekk ut noen nye spill, redigering-apper eller sosiale medier og bli kjent med dem. Kanskje du ender opp med å like noen av de nye appene veldig godt.

7: Rense telefonen. Det jeg mener med dette er å slette gamle bilder du ikke har bruk for, slette apper du ikke bruker, slette mail og meldinger og bytte bakgrunnsbilder på telefonen. Lag nye lister på Spotify og Pinterest og så videre. Det er alltid deilig å få gjort.

8: Synge eller spille instrument. Det kan bli litt vanskelig å synge når du er syk med tanke på halsen og sånn, så bare gjør det hvis du føler at du klarer.

9: Redigere bilder. Dette er noe jeg gjør hele tiden når jeg er syk. Jeg elsker det og da har jeg litt Instagram materiale å poste når jeg blir bedre også. Alltid gøy å leke rundt med filter, redigering og nye redigerings-apper.

10: Planlegge ting du skal gjøre når du blir bedre. Lag en liste med ting du har lyst til å gjøre når du blir bedre. Det er alltid hyggelig.

Det var det! Jeg håper noen av tipsene hørtes morsomme ut og at dere vil prøve noen av de neste gang dere blir syke så ikke det å være syk blir så kjedelig. Jeg håper dere får en kjempefin dag videre! Masse god bedring hvis du er syk, jeg håper du føler deg bedre så snart som mulig!

Har du noen hyggelige tips til hva man kan gjøre når man er syk?

Legg gjerne igjen dine tips i kommentarfeltet.

Mange klemmer,

Henriette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg