10 SERIER DU MÅ FÅ MED DEG

Hei alle sammen! Jeg håper dere nyter dagen. I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle anbefale 10 serier jeg elsker for tiden. Det er alltid bra å ha nye serier å se på eller legge til i “Se Senere”-listen sin, ikke sant? La oss hoppe inn i det!

 

1. Criminal Minds. Dette er min favoritt-serie, jeg elsker den! Hver eneste episode er superspennende og du kjeder deg aldri når du ser denne serien. Serien handler om etterforskningsenheten Behavioral Analysis Unit ved FBI som hjelper lokale etterforskere med å utarbeide en profil av gjerningspersonen. De studerer gjerningspersonene og lager en profil etter hvordan de oppfører seg og det hjelper dem å ta gjerningspersonen. Sykt bra serie!

2. Sherlock. Jeg elsker denne serien! Den handler om Sherlock Holmes og John Watson i London der de løser gåter og hjelper politiet løse saker. Jeg liker også veldig godt når serieskaperne filmer byen de er i og tar det med i serien, og det gjør de veldig bra her. Man får en følelse av at man er i London og det er så koselig!

3. Gilmore Girls. Denne serien er skikkelig koselig å se på. Man får skikkelig gode vibes av denne serien, jeg elsker den! Den handler om Lorelai og hennes datter Rory og hvordan livet deres er. Den er bare skikkelig koselig å se på, anbefaler virkelig denne serien.

4. Jane The Virgin. Denne serien er en fave! Skuespillerne som spiller i serien er så sykt flinke og jeg elsker hvordan serien er satt sammen med musikk og alt sammen. Jeg får en skikkelig feelgood-følelse hver gang jeg ser en episode. Denne serien handler om Jane og livet hennes. Hun blir feilaktig inseminert av legen sin når hun skulle på en legetime, og livet hennes snus på hodet. Denne serien er skikkelig morsom og koselig å se på.

5. Gossip Girl. De som kjenner meg vet at jeg virkelig elsker denne serien. Den er så bra og jeg anbefaler denne serien veldig hvis dere liker dramaserier. Serien handler om bestevennene Serena Van Der Woodsen og Blair Waldorf og livet deres i Upper East Side. Det er en anonym blogger som heter Gossip Girl som sender meldinger med sladder og det pleier å skape problemer for dem. Serien er også skikkelig søt med veldig søte kjærestepar og vennskap, virkelig verdt å se denne serien.

6. Orange Is The New Black. Denne serien er så bra! Den handler om Piper Chapman som blir satt i fengsel for smugling av narkotikapenger for sin daværende kjæreste Alex Vause 10 år tidligere. Chapman er i starten av serien lykkelig og lever et normalt liv sammen med kjæresten sin, Larry Bloom. I fengsel møter hun igjen eksen Alex og det blir drama. Serien er skikkelig bra og virkelig verdt å se.

7. White Collar. Jeg elsker denne serien! Den er skikkelig bra satt sammen og virkelig verdt å se. Serien handler om svindleren Neal Caffrey og FBI agenten Peter Burke og hvordan de løser forbrytelser sammen. Neal har inngått en avtale med FBI om å være deres informant og hjelpe dem å løse gåter isteden for å gå i fengsel. Den er skikkelig spennende og veldig verdt å se.

8. Modern Family. Åh, som jeg elsker denne serien. Den er helt sykt morsom og jeg er alltid i godt humør etter å ha sett denne serien.  Serien følger tre familier, knyttet sammen gjennom Jay Pritchett og hans barn, Claire Dunphy og Mitchell Pritchett og hvordan livet deres er. Den er helt sinnsykt morsom og jeg bare digger den. Virkelig verdt å se, jeg lover dere!

9. The Good Wife. Denne serien er skikkelig spennende og bra. Den har en sterk, kvinnelig hovedkarakter Alicia Florrick som må finne seg en jobb etter at mannen hennes, statsadvokaten i Cook County, er blitt involvert i en sex-skandale. Serien er skikkelig spennende og anbefales høyt!

10. Once Upon A Time. Denne serien er skikkelig koselig og spennende å se på. Den handler om mange eventyrkarakterer, blant annet Snehvit, Kaptein Krok, Belle og Robin Hood, som har blitt fanget i byen Storybrooke i USA etter en forbannelse gjort av den onde dronningen. Da de ble transportert fra riket deres og inn til den “ekte verdenen” mistet de også hukommelsen sin og de lever i en verden hvor de ikke vet hvem de egentlig er. Kun én person kan oppheve denne forbannelsen, men hun tror ikke på eventyr. Denne serien er skikkelig bra!

Det var det! Mine all-time favorittserier. Jeg håper dere får like mye glede av disse seriene som jeg gjør.

Har du noen serier du vil anbefale?

Gjerne legg igjen ditt serie-tips i kommentarfeltet.

Ha en kjempefin dag videre!

XOXO,

Henriette Girl

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg